Csobánkai Házi Gyermekorvosi Rendelő
+36-26-320-047
+36-26-520-014
Bejelentkezés

Hogyan éljük túl a rendelői várakozást..

Hogyan éljük túl a rendelői várakozást..

images

Kedves Szülők! Egy kicsit gyorsan ősz lett, és ez nem csak az időjáráson látszik, hanem sajnos a gyermekorvosi rendelő forgalmán is. A megnövekedett betegforgalom miatt már most nehéz napokat élünk meg, főként hétfőn. Persze tudjuk, hogy a hétvégén felgyülemlett problémák orvoslásra várnak, de minden igyekezetünk ellenére néha lehetetlen tartani az időpontokat, és azt a gyereket is meg kell gyógyítanunk, aki csak úgy, időpont nélkül esett be.

Eközben receptek, beutalók és egyéb adminisztrációs feladatok, telefonos tanácskérések végtelennek tűnő sora..

Nagyon fontos számunkra, hogy gyermekeitek rövid várakozás után, megfelelő tanácsot, gyógyszert kapjanak, elégedetten távozzatok, ne keletkezzenek felesleges feszültségek. Igyekszünk mindent megtenni azért, hogy zökkenőmentes legyen mindenki ellátása, de szeretnénk kérni a megértéseteket, türelmeteket, és az együttműködéseteket.

Néhány fontos szempontot kiemelnék még egyszer, mely megkönnyítheti a mindannyiunk dolgát:

 

  1. Mindenképpen kérjetek időpontot, mert segít abban, hogy folyamatosan érzékeljük az aznapi elvárást a rendelővel szemben.
  2. Mérlegeljétek azt, hogy mekkora a baj, lehet e várni, és érdemesebb-e inkább a következő napra számotokra egy alkalmasabb időpontot kérni.
  3. Kérlek, segítsétek a munkánkat azzal, hogy türelmesek vagytok egymással, és a nehéz helyzetben is érzékenyek tudok maradni egymás problémájára.
  4. Minden nap 3 órás asszisztensrendelést tartunk fenn azért, hogy az ügyes bajos adminisztrációs feladatokat ne kelljen rendelést időben megoldani. Ha úgy érzitek, hogy megoldja a problémátokat, kérem, használjátok!
  5. Reggel 7 és este 20 óra között a rendelő kertje nyitva van, a folyosón egy üzenő falat helyeztünk el, melyre az általatok kért recepteket, beutalókat, kirakjuk, így azokhoz naponta 13 órán keresztül hozzáférhettek.

 

Nagyon köszönjük a megértéseteket!

Edit, Lívia, Laci doki

Aktualitások Aktualitások Sportorvosi vizsgálat tovább
Egészség tippek Egészség tippek Hogyan gondoskodjunk gyermekünk egészségéről? Olvassa el egészségtippjeinket, amivel könnyedén hozzájárulhat gyermeke egészségéhez! tovább
Magánrendelés Magánrendelés Minden nap tartok magánrendelést, szükség esetén hétvégén is! tovább