Csobánkai Házi Gyermekorvosi Rendelő
+36-26-320-047
+36-26-520-014
Bejelentkezés
Alapítványunk

Alapítványunk

Alapítványunkat, a  Mosolygó Csillagok Alapítványt 2011-ben azon célból alapítottuk, hogy  kiemelten támogassa a modern gyógyító eljárások bevezetését és ezek technikai felszereléseinek megteremtését, a gyógyulás folyamatában a szülők minél aktívabb részvételét, illetve az orvosi beavatkozások lehetőség szerinti fájdalommentességének megteremtését.
Az Alapítvány elő kívánja segíteni a laborvizsgálatok esetében a lehetőség szerinti mikro módszeres vizsgálatok kidolgozását és megvalósítását, esetleges oktatását.
Az alapító célja továbbá, hogy lehetőséget biztosítson házi gyermekorvosi praxisok technikai fejlesztésének támogatására, a gyógyítás során felmerülő speciális szakmai segítség lehetővé tételére, e mellett elősegítse a tudományos élet során megjelenő új ismeretek megszerzését, nemzetközi fórumokon, kongresszusokon történő megismerését.
A Mosolygó Csillagok Alapítvány segítségével praxisunknak lehetősége nyílik arra, hogy olyan diagnosztikus és terápiás eljárásokat alkalmazzon melyeket, az Országos Egészségpénztár nem finanszíroz. Ezeket a vizsgálatokat, jelenleg is az alapítványba befizetett adományokból tudjuk finanszírozni.

Az alapítvány adatai:

Alapító: Nagy-Győr Lászlóné

Bej.sz.: Pk.60259/2011 Pest Megyei Bíróság
Adószám:18272891-1-13

 

kandh logo kép

Számlaszám: 10403057-50526584-90771010

Az alapítvány nevét köszönöm Szanyó Katának!

 

Aktualitások Aktualitások Sportorvosi vizsgálat tovább
Egészség tippek Egészség tippek Hogyan gondoskodjunk gyermekünk egészségéről? Olvassa el egészségtippjeinket, amivel könnyedén hozzájárulhat gyermeke egészségéhez! tovább
Magánrendelés Magánrendelés Minden nap tartok magánrendelést, szükség esetén hétvégén is! tovább