Csobánkai Házi Gyermekorvosi Rendelő
+36-26-320-047
+36-26-520-014
Bejelentkezés
Rendelőnkről

Rendelőnkről

Csobánkai Házi Gyermekorvosi Rendelő

2003.november 3-án indítottam Csobánkán a házi gyermekorvosi praxisomat. Nagy szeretettel, gondossággal, a minőség iránti vággyal terveztem és építettem hozzá rendelőt, szereltem fel a modern gyógyításhoz, a feszültségmentes várakozáshoz, szerintem már nélkülözhetetlen berendezésekkel, eszközökkel.
Az elmúlt években igyekeztünk a minőséget minden téren tovább javítani, a rendelő felszereltsége országosan is kimagasló.
Csobánkán és a környéken lakó gyermekeket látunk el, remélem a szülők teljes megelégedettségére.
Gyermekorvosi Rendelőmben kiemelten fontosnak tartom, hogy a vizsgálatok lehetőleg semmilyen kellemetlenséggel ne járjanak, a gyermekek jó hangulatban gyógyuljanak, ezért már a rendelő kialakítása során is ez fontos szempont volt. Olyan környezetet hoztam létre, ahol a gyermekek otthon érezhetik magukat és félelem nélkül vehetnek részt a vizsgálaton. Minden kis páciensünket nagy szakértelemmel, maximális odafigyeléssel, és türelemmel kezelünk, igyekszem a szülők minden kérdésére választ adni, aggodalmukat eloszlatni.

A házi gyermekorvosi ellátás finanszírozója az Országos Egészségbiztosító Pénztár. ANTSZ engedélyünk száma: 70-3/2012
Munkámat, asszisztenseim: Spigelhalter Lívia és Széplaki Edit segítik.
A Csobánkai gyermekek ellátását a területi védőnővel, Schleer Ágival együtt végezzük.
A praxisba történő bejelentkezést a Csobánkai gyermekek, és a praxisunkba tartozó gyermekek testvéreinek esetében automatikusan felkínáljuk, nem területi gyermekek esetében személyes megbeszélést igényel.

A praxisba történő bejelentkezéshez szükséges dokumentumok:

  1. Adatlap ( pdf)
  2. Átjelentkezési lap ( pdf)

 

Aktualitások Aktualitások Sportorvosi vizsgálat tovább
Egészség tippek Egészség tippek Hogyan gondoskodjunk gyermekünk egészségéről? Olvassa el egészségtippjeinket, amivel könnyedén hozzájárulhat gyermeke egészségéhez! tovább
Magánrendelés Magánrendelés Minden nap tartok magánrendelést, szükség esetén hétvégén is! tovább