Csobánkai Házi Gyermekorvosi Rendelő
+36-26-320-047
+36-26-520-014
Bejelentkezés

Rólunk Írták

Én még a János kórházban dolgoztam vele pár hetet, meg a Szent László Kórház gyerekintenzíven voltam gyakorlaton, onnan ismerem.Szuper orvos és ember. Mindenki nagyon szerette.

Páciens 1

Dr. Kollár László a kisfiam gyerekorvosa, s bár többszöri költözésünk miatt már rég nem ott élünk, ahol ő gyógyít, azért mégis hűségesen visszajárunk hozzá. Visszajárunk, mert az első perctől kezdve biztonságban érzem a gyerekemet az ő védőszárnyai alatt, és mert ha nagy a baj, tudom, hogy akár az éjszaka közepén is felhívhatom. Visszajárunk, mert sosem éreztette velem, hogy túlzásba vinném az aggódást, miközben persze azt tettem, és mert mindig van ideje válaszolni azokra a megmosolyogtató kérdésekre is, amelyeket a kisfiam tesz fel neki. Visszajárunk, mert vizsgálat után még lehet játszani a kertben, a kis műanyag házban, a cseresznyefa alatt, és mert tisztelem benne az embert, aki egyszer azt mondta nekem, hogy ha boldog gyereket szeretnék nevelni, először saját magamat kell boldoggá tennem.

Páciens 4

A rendelő inkább emlékeztet magánóvodára, mint orvosi rendelőre. Mesekönyvek, színes falak, növények, rajzolósarok és a legkülönbözőbb játékok teszik kellemessé a várakozási időt, amely a szervezésnek köszönhetően sosem túl hosszú. A gyógyítás során pedig Laci doki nem kizárólag a betegséggel foglalkozik, hanem ugyanannyi figyelmet szentel a pici emberkéknek és szüleiknek is.

Páciens 3

Nagyon kedves ember! Ő vizsgálta meg az otthonszületett leánykánkat. 11-es apgart adott, a +1 a baba szépségéért kaptuk.

Páciens 2
Aktualitások Aktualitások Sportorvosi vizsgálat tovább
Egészség tippek Egészség tippek Hogyan gondoskodjunk gyermekünk egészségéről? Olvassa el egészségtippjeinket, amivel könnyedén hozzájárulhat gyermeke egészségéhez! tovább
Magánrendelés Magánrendelés Minden nap tartok magánrendelést, szükség esetén hétvégén is! tovább